On our way back...
Door: sonjahooglander
Blijf op de hoogte en volg Sonja
03 April 2012 | Chili, Arica
Het is alweer even geleden maar hier dan weer eindelijk een verslag van de eeuwige reiziger..
Het waren de laatste maanden erg drukke cruises en ik heb al met al 4 wk alleen gewerkt dus dat was heftig maar ook helemaal super! Het was helemaal mijn gym, natuurlijk zwaar om alle lessen en alle consultations alleen te doen maar ik kon ook alles zelf bepalen en dat was heerlijk...erg motiverend. En wat nog meer motiverend is: Op de ranglijst van de HAL (Holl Amer Line) sta ik als 2e van de Personal Trainers...WOW!! Dit is op de omzet gebaseerd and I'm very proud :-)
Verders heb ik veel gedaan en veel gezien, natuurlijk teveel om op te noemen, maar ik zal ook foto's plaatsen om weer even mee te genieten.
Wat het weer betreft is het de laatse wk vrij rustig en nu we weer naar het noorden gaan (op naar New York) wordt het ook weer warmer...eindelijk...
We hebben de afgelopen maand nog wel een overstroming meegemaakt, konden niet dokken in Punta Arenas..en we hebben in een Hurricane gezeten waardoor we een avond en een morgen de Gym en Spa hebben moeten sluiten, het was te gevaarlijk. Ondertussen hebben we in onze trainingen ook al de interne films van de Costa gezien en weten we hoe het niet moet..we hadden allemaal de rillingen. Maar natuurlijk kan de Veendam alles aan :-)
Vandaag heb iki een hele mooie tocht gemaakt in Noord Chili het binnenland in naar Putre, door de woestijn en bergen tot 4000m hoog. Dan krijg je dus echt bijna geen lucht meer! Het was adembenemend mooi... In Chili is de natuur heel wisselnd omdat het land zo lang gestrekt is, je hebt hier alles. Zo hebben we in Puerto Montt een fantastische crew tour gedaan, rafting, Wow echt erg leuk en een fantastische mooie natuur. En in Ushuaia heb ik met een paar collega's uit de band een wandeltrektocht gemaakt naar de gletsjer, geweldig!!! Ondertussen (alsof ik het niet druk genoeg heb) geef ik een aantal avonden in de wk ook een uur les aan de crew, soms spinning, aerobic etc. De Holl. Amer Line betaald me hiervoor, dus dat is wel grappig..haha, de crew moet in conditie blijven.
Ik verveel me dus niet en ik moet zeggen, de tijd vliegt...nog 2 maandjes en dan ben ik alweer terug! Nu eerst de komende 3 wk naar New York en dan ga ik nog 7 keer elke wk op en neer naar de Bermuda Islands..De drukste cruises zijn achter de rug. Natuurlijk ga ik proberen om op de eerste plaats te komen..haha, maar ik ga ook veel toeren, in ieder geval zoveel mogelijk. En ik wil proberen te duiken op de Kaaiman Islands, als ik daar de tijd voor heb, schijnt erg mooi te zijn.
Morgen weer een zeedag, dus weer volop aan de bak, ook druk met m'n nieuwe collega, ze is erg jong en onervaren dus heb het daar nog wel druk mee...heeft tijd nodig.
En wat werd me gister gevraagd??? Of ik misschien een Dutch Queensday Party voor de crew kan organisren..haha.Dat ga ik dan met een paar anderen doen, met natuurlijk Hollandse muziek, bitterballen en frikandellen, zaklopen en stoelendans....hahahaha. Jullie zullen het wel horen...
Tot gauw, hoop dat met jullie allemaal alles goed gaat!!
Grtz Sonja