Tango - Reisverslag uit Montevideo, Uruguay van Sonja Hooglander - WaarBenJij.nu Tango - Reisverslag uit Montevideo, Uruguay van Sonja Hooglander - WaarBenJij.nu

Tango

Door: sonjahooglander

Blijf op de hoogte en volg Sonja

27 November 2011 | Uruguay, Montevideo

Hey allemaal,

Hier weer even bericht uit t zeer warme Argentinie/Uruguay..ik geniet nu vd zon op het achterdek tussen de zwembaden, niet verkeerd dus (over een paar dagen weer in de kou). Vanmiddag is het weer werken geblazen en dan krijgen we weer een paar zeer drukke dagen omdat we dan op zee zijn richting de Falkland Islands. Alles gaat goed en ik ben nog niet meer kwijt geraakt dan m'n wallet en m'n phone.. daarom ben ik nu vanochtend ook niet van boord. Er zijn gisteren in Buenos Aires ook weer een paar mensen beroofd, soms zelfs met geweld. Dus ik mag niet klagen :-) En ondanks dat is Buenos Aires een geweldig mooie stad, het heeft wat van Parijs en ik heb vrijdagavond een fantastisch mooie tangoshow gezien in een vd oudste theaters van Buenos Aires (soort Twee Dames), was erg indrukwekkend. Ik zal wat foto's en filmpjes plaatsen (helaas zonder geluid, moet je er zelf bij bedenken). De muziek was wel erg prachtig!!!

Verder zitten we over een paar weken op Antarctica, vlak na de kerst..amazing!! We hebben er ook alweer een training voor moeten volgen over de regels en alles van HAL en Antarctica..zo hebben we altijd veel trainingen en drills, hoort er allemaa bij.Het scheepsleven is een apart bestaan, niet uit te leggen, lijkt een soort reizend circus :-)
We hebben deze cruise weer pasagiers van over de hele wereld en die blijven 2 wk tot Valparaiso, dan gaan we weer terug met nieuwe passagiers naar Buenos Aires.

Ik zal ook nog wat foto's van Lima, Cape Horn, de pinquins en zeehonden plaatsen (en skyline van Rio, daar ben ik niet van het schip geweest maar aankomst en vertrek was geweldig!), en oja de hoge golven zijn nog uitgebleven, maybe nu op de terugreis rond Cape Horn..

Hoop dat daar alles goed, groetjes vanuit het bloedhete Uruguay..

Sonja

PS FOTO'S VOLGEN VANAVOND OF MORGEN, GEEN TIJD MEER...

En er zijn geen zieken meer bijgekomen, dus voor Rio waren we uit code red in in code yellow. Dus wees niet ongerust na alle persberichten, maar toch leuk dat de MS Veendam in het nieuws was :-)

• 27 November 2011 - 20:05

Roelie:

Gelukkig geen verhaal meer over zieken en quarantaine?
    Op de radio werd jouw schip genoemd ivm dat virus.Was even bezorgd over je,
    maar uit je verslag blijkt wel dat het goed met je gaat.Houden zo!
    Groetjes,Roelie

• 27 November 2011 - 20:28

Katja:

Leuk he dat die sfeer van De Twee Dames wereldwijd wordt nageaapt!
    Groetjes, Katja.

• 27 November 2011 - 20:28

Katja:

Leuk he dat die sfeer van De Twee Dames wereldwijd wordt nageaapt!
    Groetjes, Katja.

• 03 December 2011 - 12:26

Marjan:

wow!
    die hunks zijn bijna nog beter dan die van vorig jaar :P
    ik had helemaal niet door dat je haar kort was nu, staat je mooi!

• 05 December 2011 - 01:08

Sonja:

hahaha, ja Marjan, ze zijn hier ook strak in t pak...dit was dus een formal nght :-) en een afscheidfeestje van 1 vd Spa-girls..
    En ik was t vergeten te vertellen, maar idd m'n haar is kort, ze vonden hier id Spa dat er iets moest gebeuren dus hier heb ik m'n prive kapster uit Frankrijk, een franse coupe dus..haha.