Pictures
Door: sonjahooglander
Blijf op de hoogte en volg Sonja
22 September 2011 | Bermuda, Hamilton
Zoals beloofd wat foto's..van het schip, New York en Bermuda. We zijn nu voor de 2e x op Bermuda en ik heb vanmiddag heerlijk op het strand gelegen en gesnorkeld, dat zijn dus de mooie kanten :-) Het was heerlijk weer, meer dan 30gr. Lekker eerst een stukje gevaren met een boot (moet het niet verleren natuurlijk..haha) en toen heerlijk in het water gedobberd.
Nu ik dit schrijf hoor ik de show onder mij in het theater.. is leuk, ik hoor het elke avond en zijn mooie shows. Ik heb er nog geen helemaal gezien, alleen af en toe wat stukjes.. maar ik slaap dus boven het theater :-)
Morgen mag ik na een middag vrij weer hard aan het werk en dan gaan we weer terug naar NY..om dan zondag voor de 3e x te vertrekken.. het wordt al een soort gewoonte..haha.
Geniet vd foto's
grtz
23 September 2011 - 08:21
Katja Zwezerijnen:
wat leuk Sonja, en de foto's ook, prachtig en fijn dat je al wat gewend bent inmiddels, en boven een theater slapen vind je vast niet erg! Liefs, ook van Lilibet, Wouter, Sebastiaan en de Tommy de Seop prrrrrrrrrrrr -
23 September 2011 - 08:50
Lilibet Hensen:
mooie foto`s, ik ben nu op mijn werk, even jouw foto`s bekijken, en ze zijn prachtig, ik zie het al helemaal voor me,! have a good time! xxx -
23 September 2011 - 10:59
Frea:
prachtig de foto's, net traumshif. hoe gaat het trainingen geven daar aan boord, zijn er veel mensen, die fit willen blijven en iets anders willen dan eten en drinken. is het boven een theater slapen niet lawaaierig of valt dat wel mee. groetjes -
23 September 2011 - 15:48
Wim:
Ziet er mooi en afwisselend uit Sonja. De fitness zaal ziet er best mooi uit. Je maakt dus al wat mee de eerst paar weken. De indrukken zullen best indrukwekkend zijn en alles bij elkaar erg vermoeiend.
Waar ik vooral jaloers op ben is: Temperatuur, strand, zee, luieren en relaxen.
Kortom, Bermuda!!
23 September 2011 - 17:01
Lia Kerdijk:
Prachtige foto's, je hebt het wel getroffen, een reis/werk om nooit te vergeten, je reisverslag is super....heerlijk strand,zee,zon en dan ook nog werken.........dat is genieten.......
Lieve groetjes van mij....... -
25 September 2011 - 10:28
Jan Suurd:
Hey Sonja
leuke foto's, ben blij dat het goed met je gaat en dat je je draai hebt gevonden. Ik heb je nu toegevoegd aan mijn favorieten en zal de komende tijd jou blijven volgen.
Gr Jan en Diana en Kim -
26 September 2011 - 19:29
Bert.:
Hallo Lieve Sonja;
Eindelijk gevonden waar je te vinden bent.
Heb al een paar keer een whatssap verzonden maar die is blijven steken in een driehoek daar in de buurt van Bermuda. De Veendam ziet er leuk uit. Lukt het al om cliënten te werven? hoe is het niveau van de spinning of moeten wij nog komen.
je weet het: "rozen verwelken schepen..........., maar jij blijft mijn vriendje zolang als ik besta.
liefs Debbie & Bert. -
25 Oktober 2011 - 10:03
Gert:
Hoi Sonja, je zal het wel héél druk hebben, we horen niets meer van je.
Gaat alles nog wel goed? De foto's zien er goed uit, mooie boot ook. Kan je zelf ook af en toe aan land om wat te bekijken en uit te rusten? Als je tijd hebt, schrijf weer eens wat.
Groeten en dikke kus,
Gert