Live from sea - Reisverslag uit Hamilton, Bermuda van Sonja Hooglander - WaarBenJij.nu Live from sea - Reisverslag uit Hamilton, Bermuda van Sonja Hooglander - WaarBenJij.nu

Live from sea

Door: sonjahooglander

Blijf op de hoogte en volg Sonja

19 September 2011 | Bermuda, Hamilton

Hey allemaal,

Even een kort berichtje..alles gaat goed maar het is erg zwaar..lange dagen en hard werken.. Maar de kop is eraf en dat scheelt,want de eerste dgn waren echt niet leuk. Nu weet ik m'n weg te vinden en gisteren..jawel..stond ik op Broadway en Time Square in NY, dat was echt gweldig..foto's volgen :-) En verder dacht ik dat dit schip niet zo zou bewegen..nou ik heb het gemerkt. Voel me pas sinds een paar dagen beter,maar ik weet nu wat zeeziek is..haha..en vannacht zaten we echt in een uitloper van een hurricane,het leek wel de achtbaan..
Ik laat t eerst hierbij..hoop dat met jullie allemaal alles goed gaat,

Grtz

• 20 September 2011 - 06:45

Mirjam:

Schip ahoy,
    Die zeebenen komen er wel!
    Het zal vast je laatste storm niet zijn.
    Ben benieuwd naar de foto's.

Groetjes Mirjam

• 20 September 2011 - 08:44

Hetty:

Hey ketelbinkie,
    Het is maar goed dat je stevig in je schoenen staat, we kijken uit naar de foto's.
    Sterkte en een goede vaart.
    Liefs Hetty en Johan

• 20 September 2011 - 15:31

Lilibet Hensen:

hoy sonja, wacht maar tot je op de bermudas zit, dan lach je ons allemaal uit, groetjes van katja , tommy, de seop en mij

• 20 September 2011 - 16:12

Frea:

went wel hoor , ben benieuwd naar de foto's groetjes frea

• 20 September 2011 - 18:27

Roelie:

Wat maak je veel mee in korte tijd!
    Veel plezier!
    Groet,Roelie

• 21 September 2011 - 07:44

Marjan:

hoi!
    goed om weer wat van je te horen, ook al ging het even maar zozo.....
    als de routine en de zeebenen één keer wat inslijten zal het vast véél beter gaan!
    deze dip heb je alvast overleefd :)
    ondertussen leven wij hier ons saaaaie leventje (gaaaaaaap) in vergelijking met jou.
    k kijk uit naar je foto's!

• 21 September 2011 - 12:52

Willie Boimers:

Hey stoere scheepsvrouw.
    Hebben het hier nog over je gehad toen we op tv zagen dat het daar nog al onstuimig weer was en ik me afvroeg of het schip erg zou stampen en hoe je dat zou ervaren . Haha je zeedoop heb je nu dus gelijk gehad en hopelijk heb je nu bij de volgende onstuimige zee niet zoveel last meer want men zegt dat je daar aan went.
    Werkse , hou je haaks en een goeie vaart .
    Liefs en groetjes Henk en Willie

• 23 September 2011 - 22:38

Anthera:

Ja, ik weet me nog te herinneren dat je niet zo'n sterke maag hebt....lijkt me niet prettig op een schip. Sterkte dan in zulke omstandigheden!